Lena fotballdrakter Lotti

De Acre Linux
Ir para: navegação, pesquisa

Empoli vil være en plagsom gjest ankomst, Juventus, i 7. uke i Serie A Italian League 2016/2017. Dessverre kom Juventus med et oppdrag å stjele tre poeng i spillet.
Vertene ble strandet inn i den røde sonen etter real madrid drakt å ha lidd to påfølgende nederlag. Siste, de ble tatt 0-2 mot Lazio i Serie A fortsatt i forrige uke.
Det var Empolis fjerde nederlag av sesongen, etter at de også hadde to direkte nederlag tidlig på sesongen. Ikke rart, trener Giovanni Martusciello s prestasjon er i fokus.
I motsetning kommer Juventus med stor tillit. Skuat kallenavnet den gamle damen har nettopp slått Palermo med en score på 0-1 tynn på Stadio Renzo Barbera.
Likevel, fosterbarn Massimiliano Allegri forventes å øke kraften slått i kampen mot Empoli. zlatan sitater Videre har klubben hevet midler for å bringe den dyreste Serie A-strikkeren Gonzalo Higuain i overføringsvinduet i sommer.
De siste nyhetene kaller Juventus-fans begynte å protestere i feltet. De refererer til Juves nederlag for Inter for noen tid siden, etterfulgt av en smal seier over Palermo.
'Jeg ville ikke si det atletico madrid norge plaget meg, men jeg ble definitivt skuffet av fansens holdning i 90 minutter,' sa en av Juventus-spillerne, Leonardo Bonucci, sitert av Football Italia.
atletico madrid norge